Home > Whitelabel mogelijkheden

Whitelabel mogelijkheden

Het is mogelijk de tools van Arbeidsmarktresearch UvA B.V. (ARR) op uw eigen website aan te bieden. Veel verschillende opties zijn mogelijk, waaronder:

  • Tools in uw huisstijl

    Onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke tools kunt u aanbieden in uw eigen look & feel. De lay-out wordt aangepast aan de lay-out van uw eigen website en e-mails worden verstuurd vanuit de naam van uw organisatie. Meerdere juridische dienstverleners maken al gebruik van deze optie. U kunt gebruik maken van uw vertrouwde url, bijvoorbeeld: https://tools.uworganisatie.nl.

  • Rapporten in uw huisstijl
    Wil u de rapporten van Mag Ontslag met uw cliënt delen? De referenties naar ARR kunnen worden gewijzigd in de naam van uw organisatie.
  • Dossierfunctie

    Onze tools zijn voorzien van een dossierfunctie. Dit betekent dat u voor meerdere clienten en/of situaties de tool kunt invullen. Nadat u de vragen hebt doorlopen, kunt u uw dossier een naam geven. U kunt zo eenvoudig op een later moment de gegeven antwoorden bekijken, aanvullen of aanpassen.

Inhoudelijke aanpassingen zijn ook mogelijk. De tools kunnen bijvoorbeeld worden aangepast op de toepasselijke cao, uw bedrijfsreglement en/of huisregels.

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

← Terug naar de homepage